YHS_9255

Waarom ik bij LOGOS werk

Medewerkers kiezen voor LOGOS scholengeroep, omdat ze hier ruimte krijgen om hun werk zelf in te vullen en omdat er veel afwisseling is in hun werk. Ook de goede samenwerking en de fijne werksfeer maken dat mensen hier graag werken. Leidinggevenden geven bevestigende en positieve feedback.

Samen met een groep gedreven collega’s van verschillende LOGOS-scholen nadenken over gedeelde thema’s en elkaar op een prettige manier feedback geven is voor mij als leerkracht en bouwcoördinator enorm leerzaam en waardevol geweest.

Het kweekvijvertraject heeft mij inzicht gegeven in leiderschap binnen een school, maar het heeft mij vooral ook meer inzicht gegeven in wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik kan en wil betekenen voor mijn team en het onderwijs dat we samen maken.

Binnen de stichting ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan. Het is verfrissend om een vervolgstap te zetten.

Deze nieuwe baan heeft me nieuwe energie gebracht.

Het Kompas in Vuren is een kleine dorpsschool waar je met open armen door een warm en hecht team wordt ontvangen. Alle docenten vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kan ontwikkelen tot leerkracht. Ze staan open en proberen mee te denken bij de opdrachten die je vanuit de Marnix krijgt.

Lisa (tweedejaars pabo stagiair)

De leraren geven aan dat zij het ook heel leuk vinden om stagiairs te zien, omdat zij ook weer nieuwe dingen leren van ons. Er wordt veel gelachen met elkaar en je wordt meegenomen als een van de docenten daar.

Robert (derdejaars pabo stagiair)

Ik wil kinderen leren hóe ze moeten denken, niet wàt ze moeten denken!

Steffie, leerkracht De Tamboerijn

Het stimuleren van de groei mindset, het blijven proberen en het trots zijn als het dan wél lukt! Dát stralende gezicht is niet te beschrijven!

Leerkracht Samen Onder Weg locatie Schuttersplein

Net als de leerlingen blijven wij ons ook voortdurend ontwikkelen. We boeken goede resultaten.

Team CBS Koningin Wilhelmina

Mijn doel is om elk kind écht te zien zoals het is, met alle talenten en mogelijkheden. En dat klasgenootjes dit ook van elkaar leren zien. Iedereen is anders en mooi! Zo zorgen we ervoor dat elk kind groeit in een veilige en gezellige groep!

Leerkracht Samen Onderweg Schuttersplein