YHS_9308

LOGOS als werkgever

Goede werkgever

Werk je graag mee aan het beste onderwijs voor onze leerlingen? Bekijk onze vacatures. Zin om in je stage veel van het mooie onderwijsvak te leren? Onderzoek dan op welke van onze scholen jij optimaal kunt leren en doorgroeien! ‘We gaan samen voor de kinderen’. Dit is onze gedeelde drijfveer. We krijgen hier heel veel energie van en het leidt tot goede schoolresultaten.

School-eigen

Onze scholen staan in de gemeenten Gorinchem, Vijfheerenlanden en West Betuwe. Met 375 medewerkers zetten we ons elke dag in om onze leerlingen te laten uitgroeien tot zelfstandige en verantwoordelijke mensen die beseffen dat ook zij de toekomst vormgeven. Onze scholen hebben binnen de LOGOS-kaders hun eigen onderwijsvisie en -concept. Elk team maakt keuzes die passen bij hun specifieke leerlingen en omstandigheden. Ze verschillen sterk op onderwijsinhoud en -proces.

“Binnen de LOGOS scholengroep ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan. Het is verfrissend om een vervolgstap te zetten.”

Fijne sfeer, professionele ruimte

Onze collega’s hebben gekozen voor een LOGOS-school vanwege de prettige sfeer, de afwisseling in het werk en de ruimte om werk op jouw manier in te vullen. LOGOS-medewerkers zijn blij met de fijne samenwerking met hun collega’s. We werken vanuit de kernwaarden ‘vertrouwen, verbinding en ontwikkeling’.

“Deze nieuwe baan heeft me nieuwe energie gebracht.”

Professionele cultuur

Bij LOGOS maak je deel uit van een professionele, lerende organisatie. We zorgen voor een veilig klimaat én menselijke maat, waarin iedereen zichzelf is en zich gerespecteerd en geaccepteerd voelt. LOGOS-scholengroep is een uitdagende werkomgeving; een plek waar je je talenten ontdekt en optimaal en breed ontwikkelt. Goed voor jou en goed om door te geven aan jouw leerlingen.

LOGOS biedt je meer!

  • Je kunt je ontwikkelen tijdens het traject ‘leidinggeven aan onderwijs- en organisatieontwikkeling’ van het Talentenplein.
  • Je ervaart de voordelen van levensfasebewust personeelsbeleid, zoals bij deelname aan het Generatiepact.
  • Je vergroot je mobiliteit binnen LOGOS scholengroep of binnen de Flexpool of Zilverpool van Transvita
  • Je hebt als startende leerkracht baangarantie, dankzij ons interimnetwerk en Transvita.
  • Je ontwikkelt je in professionele leergemeenschappen.
  • Je hebt bij LOGOS scholengroep een goed carrièreperspectief. De grote diversiteit aan onderwijssectoren maakt mobiliteit en groei mogelijk.

Pas jij bij LOGOS?

Wil je weten of LOGOS-scholen een goede werkomgeving voor je zouden zijn? Neem dan contact op met onze stafmedewerker P&O (E: tedo.oevermans@logos-scholengroep.nlof T: 0345-637980). Hij staat je graag te woord.