Voorlopige keyvisual_LOGOS

LOGOS zoekt leraren

Nieuwsgierige professionals die hun horizon willen verruimen

  • Je bent leraar en beoefent je vak met hart en ziel.
  • Kinderen helpen om zichzelf te ontwikkelen – in brede zin – dát is wat jou drijft. Daarom koos jij ooit voor dit vak.
  • Dat vak wil jij blijven ontwikkelen. Samen met je team en liefst ook met professionals van andere LOGOS-scholen.
  • Je wilt zo veel mogelijk kinderen op deze manier goed, toekomstgericht onderwijs geven.

Herken jij jezelf? Dan ben je bij LOGOS scholengroep op je plek!

Samen op weg

Wij hebben zestien scholen in de gemeenten Gorinchem, Vijfheerenlanden en West Betuwe. Van regulier basisonderwijs tot speciaal basisonderwijs, van praktijkonderwijs tot het Juniorcollege. Al onze scholen zijn anders, en allerminst eilandjes. Samenwerken hebben wij hoog in ons vaandel staan. Niet alleen binnen schoolteams, ook daartussen. Bij LOGOS zijn we samen op weg naar toekomstgericht onderwijs.

Continu in ontwikkeling

Wij verbeteren ons onderwijs continu. Nieuwe, bewezen werkwijzen brengen we in de praktijk en er is ruimte om te experimenteren. Goede ideeën omarmen we, ook als die gewaagd lijken. Bij ontwikkelen hoort nu eenmaal dat soms iets niet lukt. Ook daar leren we van. Er is moed voor nodig om het morgen nog beter te doen dan vandaag.

Vooroplopen

De basis hebben we bij LOGOS scholengroep goed op orde. Daar zijn we trots op. Tegelijk willen we vooruit. Vooroplopen zelfs. Nieuwe wegen verkennen, nieuwe mogelijkheden ontdekken. Excelleren. Collega’s die daarin het voortouw nemen, verwelkomen wij van harte. Ondernemerschap en nieuwsgierigheid stimuleren we. Bijvoorbeeld via ons jaarlijks terugkerende pitchevenement, waar collega’s worden uitgedaagd hun idee voor onderwijsontwikkeling te presenteren. Veel pitches monden uit in pilots. En geslaagde pilots rollen we uit. Daarnaast kennen we het LOGOS-talentenplein, waar je opleidingen kunt volgen, en professionele leergemeenschappen, waar collega’s schooloverstijgend samenwerken.

Breng jij het onderwijs van LOGOS verder?

Ben jij een ondernemende vakman of vakvrouw die vooruit wil? Geeft het jou energie als je de ruimte krijgt om jouw ideeën over onderwijsontwikkeling in de praktijk te brengen? En ben jij iemand die graag samen met en van anderen leert? Dan zouden wij weleens heel goed bij elkaar kunnen passen. Wij verwelkomen je graag aan boord van onze LOGOS-vloot! Neem dan contact op met onze stafmedewerker P&O (E: tedo.oevermans@stichting-logos.nl, of T: 0345-637980). Hij staat je graag te woord.

Actuele vacatures

Wil je zien welke concrete vacatures wij op dit moment hebben? Bezoek onze vacaturepagina.